söndag 16 mars 2008

Slår ett slag för bra svensk musik!

Burg Herzbergfestivalen skall även detta år upplevas. Men med bättre väder. Bland annat.

Så nu slår jag ett slag för ett band som skall lira där. Ett svenskt band vid namn QOPH (knepigt namn, skulle gärna höra förklaringen till det)... tror att det finns flera av er som brukar hälsa på min blogg som kan tänkas gilla det.

Håll till godo.



7 kommentarer:

  1. QOPH är ett riktigt skönt band som icke ska missas på BH-festivalen! Vi får fixa bieljett snart så jag kan ha den här hemma och liksom gå och titta på den och gotta mig lite!

    SvaraRadera
  2. "Bieljett" kanske är det tyska ordet? ;)

    Oj, vad jag längtar till Burg Herzberg. Jag är TAGGAD!! :)

    SvaraRadera
  3. QOPH är grymt bra. Jag har berättat för Fille vilket coolt ställe de ska lira på och att vi ska ta hand om dem i vårt svenskläger. I år kan kanske de spela och underhålla oss en natt. Så som Space Debris gjorde förra året. Nu köper både du och dyermaker genast "Kalejdoskopiska aktiviteter" och pluggar den. På vinyl förstås så att ni får den viktiga extralåten, dvs titelspåret "kalejdoskopiska aktiviteter", 18.55 lång.

    SvaraRadera
  4. Cuby: Så du känner bandet? Kul!

    Jag lovar att köpa Kalejdoskopiska Aktiviteter om du går och tjackar plåt till Burg Herzberg. Deal?

    Det var förresten länge sen jag spelade vinylplattor. Får nog plocka fram en eller annan goding ur lådan här endera kvällen.

    SvaraRadera
  5. Jag har ingen vinylspelare, nu. Så jag fuskar och köper CD:n. Borde gjort det för längesedan, men det har liksom bara inte blivit av...

    SvaraRadera
  6. ... vilket var lättare sagt (skrivet?) än gjort. Verkar som att det bara är "Pyrola" som finns att köpa. Får väl snoka på Tradera, då...

    SvaraRadera